22 juni 2012

Chili con carne

Gisteren hebben we weer eens lekkere chili con carne extra pittig op.
Ook dit gerecht is weer zo simpel te maken.

Wat heb je nodig?
1 groot blik bruine bonen
1 pakje Honig chili con carne (maar Knorr is ook lekker)
250 gram gehakt
2 rode (punt) paprika's
2 uien
Kruiden: chili, paprikapoeder, knoflookpoeder

Hoe maak je het?
1. Kruid het gehakt en rul het in een hapjespan in wat olie.
2. Snijd de uien in stukjes en doe ze bij het gehakt zodra dit gaar is.
3. Snijd de paprika's in stukjes en doe deze ook bij het gehakt. Laat dit enkele minuten gaar worden. Laat ondertussen de bonen uitlekken.
4. Kruiden uit het Honig zakje erbij met water, zoals op de verpakking vermeld staat. Aan de kook brengen en nog enkele minuten laten koken. Nu kunnen de bonen erbij om. Deze hoeven alleen opgewarmd te worden.
Heerlijk met vers stokbrood!

2 opmerkingen:

  1. This really sounds delicious. I am new to your blog but with the help of the google translator I was able to browse through your earlier posts. I'm so glad I did that. I really like the food and recipes you share with your readers and I'll definitely be back. I hope you have a great day. Blessings...Mary

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Thank you so much Mary!
      I'm following your blog now. Your presentation of food is really perfect!

      Big shout out to Google transalte.

      Have a great weekend!

      Verwijderen