30 december 2012

Home decoration lovers

Dat ik gek ben op alles wat met home design of decoration te maken heeft mag duidelijk zijn. En als non-actief hobby uitvoerder moet je ergens aan je trekken komen dus surf ik mij helemaal suf op het web. Hier een overzicht van de blogs, youtube kanalen en sites waar ik uren naar kan turen.

Rebecca Robeson 
Iemand van wie ik veel inspiratie op doe is de interieurstyliste Rebecca Robeson uit San Diego. Rebecca doet vooral luxere  inrichtingen, maar heeft een tweede youtube kanaal opgericht waarop de elke maandag een (virtuele)  make over van een kamer van een subscriber doet.

The Decorista
Een New Yorkse interieurstyliste deelt via deze website haar leven met de wereld. Een leuke terugkerend item op de website is het bericht "Ten things that rocked my world this week".

You Gotta love it
Zoals de naam al zegt van dit blog moet je wel houden. Emelie uit Zweden  is de trotse eigenaar van dit blog. het leuke aan haar blog is dat ze regelmatig diy projecten heeft die ze op haar blog deelt. Emelie is een stoere chick, maar haar interieurstijl is erg chic. Met behulp van Google translate kan ik alles volgen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten