7 december 2012

My favorite things

Een tijdje geleden poste ik een eerste blog met My favorite things. Toen had ik het vooral over kleine dingetjes, deze keer ligt het budget in een iets hogere klasse.

Ik heb meerdere horloges, maar degene die ik het liefste draag heb ik gekregen van een speciaal iemand en draag ik bijna elke dag. Het bijzondere aan dit horloge is dat het zelf niet zo snel uitgezocht zou hebben, maar nu (4 jaar geleden) ik hem heb gekregen kan ik er geen genoeg van krijgen.
Het is een Michael Kors horloge met parelmoer cijferplaat en een witte lerenband. Ik moet eerlijk bekennen dat wit na 2 a 3 jaar niet meer wit is.

Ik ben zo ontzettend blij met de Asele lamp! Je kan het al horen aan de naam, hij komt van ikea. De zwarte kap heb ik bij de Intratuin gekocht en heeft een slangenhuidpatroon, maar dit is alleen overdag lichtjes te zien.

Deze mag natuurlijk niet ontbreken: mijn HP Pavilion g7 laptop. Met  17,3 inch heb ik een lekker groot scherm, hij is licht en ook niet belangrijk, hij typt lekker. ik ben zo iemand die naar een zaak gaat en op alle toetsenborden gaat tikken om te kijken welk toetsenbord het lekkerst typt :)
Volgens mijn schoonheidsspecialist kan ik deze gel maar beter niet gebruiken, maar ik vind het zoooo lekker ruiken en omdat het een gel is trekt het lekker snel in. Daarnaast is de pot erg mooi, wat weer leuk staat op mijn dressoir. Een accessoire en gezichtsverzorging in 1!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten