28 april 2013

Glossybox Work that beauty!

Normaal gesproken lees ik de Glossybox magazine niet echt, maar dit keer stonden er wel wat leuke dingen in. Zelfs een pagina gewijd aan beauty producten voor de man.
Deze maand staat de Glossybox in het teken van gezond zijn/blijven/worden op het gebied van beauty.


1. Toni & Guy - Creative extreme hold hairspray
Tot op heden heb ik alleen de shampoo voor damaged hair van Toni&Guy geprobeerd, deze beviel erg goed dus ben erg benieuwd naar de hairspray. Ik ga proberen wat meer volume te behouden in mijn haar. De geur van de spray is in ieder geval lekker, niet te haarspray achtig, als je begrijpt wat ik bedoel.

2. Biotherm - Aquasource BB cream
Ik ben geen fan van BB creams omdat ik vind dat ze niet tegen foundations op kunnen qua dekking. Ontzettend goed dat er twee kleuren, een licht beige en een donker gouden bij zitten. Ik heb de donkerste kleur geprobeerd, maar zoals ik al zei de dekking is niets tot nihil. Of ik draag make up voor een egale tint of ik draag niets. De geur is echter heeerlijk!

3. Mavala - nail color cream
Nog nooit gehoord van Mavala, schijnt Zwitsers te zijn. De kleur zou ik zelf nooit gekozen hebben, misschien leuk om eens een ombré nagel mee te proberen.

4. Lancome - Advanced génifique
Ontzettend leuk, dit product is nog niet in de winkel te koop. Het flesje is ontzettend schattig en het bevat een klein pipetje.
De geur is vrij neutraal en het product zelf is een beetje slijmerig, maar dit verdwijnd zodra je het op je gezicht smeerd, je huid neemt dit product helemaal op. Ik ga het een tijdje proberen, misschien is dit wel iets om aan te schaffen?!

5. Kiehl's skin softening body cleanser
Ik had nog nooit van een body cleanser gehoord! Een gezicht variant ken ik maar een body ?!
Ook dit product ruikt weer heerlijk!
Kiehl's is een van de merken waarmee ik kennis heb gemaakt door Glossybox. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten