16 april 2013

Packing for Paris

Morgen ga ik mijn aller eerste business trip maken. Ik ga samen met mijn collega In-Cosmetics bezoeken, een beurs voor leveranciers van ingrediënten voor de cosmetica branche
Natuurlijk staat ons bedrijf er ook op. We hebben maanden gewerkt aan de voorbereidingen en nu gaan we eindelijk zien wat het eindresultaat is.

Ik vertrek in de middag met de Thalys naar Parijs. We zullen onze spullen afzetten in het hotel en daarna  met het team (wat al 2 dagen op de beurs staat) een hapje gaan eten. De volgende dag, donderdag zullen we al vroeg vertrekken naar de beurs om vervolgens de dag daar te spenderen tot een uur of 3. Dan pakken we weer de Thalys terug en slaap ik s'avonds weer lekker in mijn eigen bedje!

Het is mooi weer in Parijs dus ik hoef gelukkig geen zware winterkleding mee te nemen.
Ik neem een kleine trolley mee en een handtas. Ik heb geprobeerd om zo licht mogelijk te reizen door samples van crèmes en shampoo's mee te nemen ipv de full size producten.

So, What's in my bag?!
Ik heb een pakket tijdschriften gehaald om te lezen in tijdens de reis. Ook heb ik het boek the Secret meegenomen. Natuurlijk iets om te snoepen :), maar ook drinken, zonnebril, fototoestel en prulletjes ontbreken niet.

In het koffertje zit: toilettas, föhn (met een hotel föhn duurt het uren voordat mijn haar droog is!),
outfit (zwarte broek-zwart t-shirt-witte blazer-blauwe sjaal), opladers en
comfi shoes! (want ik weet niet of ik het heel de dag op mijn hakken ga uithouden).

That's it!

Off to Paris!

1 opmerking: