7 april 2013

Stash it!

Stash stash stash, ik hoor niets anders!
Laat ik dan ook maar eens mijn stash zien. Mijn bescheiden stash, dat wel. Want ik heb vrijwel alles weggegooid een jaar geleden en ben weer helemaal overnieuw begonnen.

Eigenlijk bewaar ik alles op, in of rond mijn dressoir.
Laten we bovenop beginnen.

Links heb ik een super handige armbanden display van Isape. Armbanden en horloges die ik het meeste draag  hangen aan de uiteinden.

Daarvoor heb ik een goudkleurig bakje staan waar nu toevallig mijn donut in ligt (omdat ik daar mee aan het oefenen was :) en nog wat speldjes.

Rechts van de display komen we bij het eerste glas. Hierin bewaar ik mijn wimperkrultang, pincet en de pil en nog wat random stuff. Op de rand hang ik een aantal oorbellen.
Daarachter heb ik een plastic beker staan met mijn kwasten. Deze stash moet echt uitgebreid worden. Ik ben opzoek naar een aantal goede exemplaren en overweeg om een aantal elf kwasten aan te schaffen.
Naast de plastic beker staan mijn primers: MAC Prep + prime en één van Sephora.

Dan zijn we aangekomen bij de nieuwe beuatystash organiser waarin oogcreme van Philosophy zit en mijn Basics pallet van Urban Decay, maar ook een tonic en nog wat cremmetjes.

Rechts van de organiser staan nog twee glazen. Één met oogpotloden en concealers en één met mascara's. Daarvoor staan de creme's die ik het meeste gebruik.
Oogcreme van Kruitvat, freaking Love This Stuff!!! Daaronder een dag en nachtcrème van Bergman beauty care deze trekt heel erg snel in. Een lekker voedende moisterizer van Skeyndor en een gelcreme van Chanel die zoooo lekker ruikt.

Aangekomen bij de foundations!
Momenteel in mijn foundation stash: L'oreal true match, Armani Designer lift foundation, Urban Decay Naked Skin foundation, Dior Forever en twee keer de Lancome teint Miracle.

Daarnaast mijn twee favo geuren op het moment: Hugo Boss Intense en Nuit.

Rechts achter staan vier Glossyboxes met nog wat tierelantijntjes erin. Daar bovenop mijn vergrootspiegel die ik ga vervangen door een exemplaar met led verlichting zodat ik ook in de winter en in de ochtend mijn make up goed kan aanbrengen.

Aan de lichtknop hangen nog wat kettingen en een leuk haarbandje met gouden blaadjes die ik allemaal nooit draag.

Ok, dan duiken we nu in de dressoir.
Daar zijn we snel doorheen want het is niet veel. Bovenop, zoals jullie zien gooi ik altijd mijn föhn  Niets fancy's gewoon van de Action. Krultang, krullers en stijltang gebruik ik nooit dus die liggen ergens onder in een kast verborgen.

Ik heb links een bakje staan met oogschaduws, slijpers, lippenbalsem en prulletjes. Het bakje ernaast bevat creme's, poeders, bronzers en nog wat random stuff.
Het derde bakje zit vol met samples. Verder bewaar ik er nog wat watteschijfjes, make-up remover doekjes die ik echt alleen in nood gebruik omdat ze volgens mijn schoonheidsspecialist erg slecht zijn voor de huid en een toilettasje met haarstiekjes en een borstel.

Verder heb ik voor het raam nog twee Glossyboxes staan met was spulletjes erin die ik ook nooit gebruik en links een bakje met wat haarproducten.
Ik ben momenteel nog niet echt tevreden over hoe alles is georganiseerd, maar ik ben druk plannen aan het maken om het anders te doen, Tips zijn van harte welkom!

Like I said.. it's not much but it's enough!

De badkamer prullen zal ik jullie besparen :)

Ik merk wel dat er steeds sneller meer bijkomt omdat ik van student naar starter ben gegaan en laten we eerlijk zijn, met meer geld kun je meer halen. Ik zal over een half jaar nog eens een stash post doen om te kunnen vergelijken.

Hoe is jullie stash?!

2 opmerkingen:

  1. Ik was al een tijdje op zoek naar een armbanden display. Super dat je de link erbij hebt gedaan.

    x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hij is echt super fijn en niet duur! Ik heb de suède variant genomen, is wel wat meer werk om schoon te maken als er stof op komt dan de leren versie.

    Dankjewel voor al je reacties, erg leuk!

    BeantwoordenVerwijderen