9 mei 2013

Mother's day gift guide


1. Abro shopper verkrijgbaar bij Bijenkorf €399
2. Rouge pur couture van YSL €26,69
3. La laque couture YSL €22.42
4. Bos rozen :)
5. Revitalizing supreme global anti-age cream €51,30

Over een paar daagjes is het weer Moederdag en elk jaar struggle ik met de vraag wat dit jaar te kopen?! 
en ik denk dat ik niet de enige ben!

De bovenstaande artikelen waren allemaal in de race. 
Uiteindelijk is het een Estee Lauder nagelak, Pure Color Nail Lacquer in kleur 03 Enchanted Garnet geworden en een een lippenstift, ook van Estee Lauder, Pure color long lasting lipstick nr. 75 'forbidden kiss". 
Perfect samen te combineren en aangezien mijn moeder als hobby stijldansen heeft zal ze hier tijdens het dansen vast de show mee stelen!

Ook mijn oma verdiend natuurlijk iets leuks. Voor haar heb ik twee lippenstiften van mijn werk en haal ik een mascara voor haar met een heel dun borsteltje. Want laten we eerlijk wezen, op je 79 heb je niet heel veel wimpers meer en zo'n dikke borstel is dan gewoon niet meer geschikt.

En ook al heb ik een cadeautje, de bos bloemen mag niet ontbreken!
Wat hebben jullie dit jaar voor jullie moeders en oma's gehaald?

2 opmerkingen:

  1. Leuke items! Ik heb het een lange tijd gedaan, maar de afgelopen jaren afgeschaft. Ieder dag is moederdag. Ik verras me moeder liever random met een bos bloemen of een cadeau. <3

    x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat is super lief! Ik ben het met je eens, het is leuker als je iets spontaan tegenkomt, maar Moederdag geeft mij een excuus om mijn moeder eens flink te verwennen!
    Mijn moeder is het type "nee, ik hoef niets hoor" en "nee ik heb niets nodig" "spaar je centjes maar meisje" maar op Moederdag kan ze er niet onderuit :)

    BeantwoordenVerwijderen