22 augustus 2013

My current foundation routine

My current foundation routine

My current foundation routine by sabrinamehrezi featuring a matte foundation

Ik ben een foundation junky! Momenteel heb ik 8 foundations staan en nog een aantal bb creams (die ik nooit gebruik). Ik ben gewoon verslaafd aan het flawless effect wat een (goede) foundation geeft. Heerlijk om in de ochtend met een sleapy head voor de spiegel te staan en na een laagje foundation er uit te zien alsof je al uren wakker bent en net van de beautysalon komt! Geen cakey look, gewoon jij, maar net iets mooier..

Met mijn huidige foundation routine ben ik snel klaar en blijft mijn foundation er heel de dag uitzien alsof ik het net heb aangebracht. (hot weather-proof!)Maanden heb ik mijn foundation aangebracht met de beautyblender en was er helemaal weg van, maar sinds kort heb ik een manier gevonden om mijn make-up (met warm weer) heel de dag te laten zitten.

Er zijn van die dagen die ontzettend druk zijn en ik van hot naar her moet rennen. Bij thuiskomst kijk ik in de spiegel en zie ik dat mijn foundation niet meer is dan een paar vage vlekken. Waarom heeft niemand iets gezegd?!!
Het zal vast uit beleefdheid zijn of ik overdrijf en zie alleen zelf dat ik er niet (meer) uit zie?!

Om mijn foundation de hele dag te laten zitten gebruik ik een goede foundation. Momenteel ben ik helemaal weg van de foundations van Armani, maar what ever works fo you is fine.
Ik begin altijd met een dagcreme en laat deze intrekken. Primer gebruik ik niet dagelijks.
Ik doe een pompje foundation op mijn hand en spuit er Urban Decay all nighter setting spray overheen. Ook op mijn kwast spuit ik wat van dezelfde settingspray nu breng ik mijn foundation aan.

Ik beloof je dat wanneer je je foundation zo aanbrengt het zeker 9 uur blijft zitten en sweat, rain and hot weatherproof is!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten