21 mei 2012

Grote opruiming

Ken je dat, dat je om je heen kijkt en denkt het is tijd voor verandering. Ik woon nog maar net op mezelf en heb dus ook al mijn spulletjes nog maar net, maar ik vind nu dat een aantal dingen geen goede keuze zijn geweest. Het huisje was in een erg slechte staat toen we erin trokken. De muren waren zalm, blauw en oranje kleurig. Daarnaast was het huisje niet al te groot dus had ik erg behoefte aan licht. Dus werd alles wit! Maar! We kochten ook een lichte bank, lichte stoelen, lichte vloer en meubelen. Alles bij elkaar is het mij TE licht en mis ik ook contrast. Daar ga ik dus verandering in brengen. Alles staat op marktplaats!

Mijn mooie grote spiegel gaat weg :( ik heb altijd al zo'n grote spiegel willen hebben en vind deze ook erg mooi, maar hij is veel te groot. Hij staat nu achter een dressoir waardoor het eigenlijk geen nut heeft om zo'n grote spiegel er weg te zetten. Dus gaat ie weg.


Ik hou van deze stoeltjes, ze zitten lekker en ik vind het model erg stijlvol. Ik wilde perse eetkamerstoelen met leuning zodat we na het eten achterover konden leunen en nog lekker lang konden na kletsen. Maar 4 stoelen en een tafel in mijn kleine eetkamertje is echt te veel. Ze staan zo dicht op de muur dat je er bijna niet in kan gaan zitten. Dus ook zij gaan weg.


De bank, heel wat uurtjes op doorgebracht met de laptop werken aan mijn scriptie. Hij is te licht van kleur en ik wil gaan voor een donkerdere hoekbank. Er horen nog 2 mooie poeven bij waardoor er wel een hoekbank idee gecreerd kan worden alleen is er bij mij geen plek voor dus gotta go!

Met pijn in mijn hart doe ik ook mijn tv meubel weg. Ik vind hem nog steeds erg mooi, maar het probleem is dat hij te laag is. Of mijn koffietafel is te hoog. Ik kan niets op tafel zetten want dan zie je niets meer op tv, niet echt de bedoeling dus verkopen!

En dan begint het speuren naar nieuwe spulletjes weer. Op het verlanglijstje staan: een hoekbank, een dekenkist, rolgordijnen, hang lamp, nieuwe donkere gordijnen, oud stoeltje en assecoires zijn ook nooit weg ;)

1 opmerking:

  1. Heb je de grote spiegel nog of is die al weg?? Wil je me hierover mailen mientje_mercan@hotmail.com bvd

    BeantwoordenVerwijderen