12 juni 2012

Perfect painting

Één van de moeilijkste items om aan te schaffen voor je huis vind ik een schilderij.
Over het algemeen zijn deze best prijzig. Ik wil er best wat geld voor neerleggen, maar dan moet het schilderij perfect passen bij mijn interieur en me voor een lange periode blijven aanspreken.
Tijdens mijn zoektocht naar een schilderij voor in de huiskamer kwam ik meerdere woonwinkels de schilderijen van Sabine Kleiren. Het zijn geen one of a kind paintings, maar wat me zo aanspreekt is haar gebruik van glanzende verfsoorten en materialen die op het schilderij liggen waardoor je een speels, bijna 3D effect krijgt.


Een schilderij wat ik erg leuk vind is het volgende schilderij. Ik vind het iets voor bij een kaptafel of in iedergeval ergens in de buurt van waar je je make up dagelijks opdoet. Doordat de strepen me doen denken aan nagelak of lippenstif strepen.

De volgende foto vind ik perfect weergeven hoe een schilderij een interieur compleet maakt.

2 opmerkingen:

 1. Eerlijk gezegd, dat laatste schilderij boven die zetel vind ik toch niet zo geweldig hoor, maar smaken verschillen hè.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi HansDeZwans,
   Leuk dat je reageert. Inderdaad smaken verschillen. Ik weet niet of ik het schilderij zelf zou kopen, maar ik vind het voor deze ruimte erg mooi.

   Verwijderen