6 juni 2012

Tagliatelle a la Sabrina!

Het is weer tijd voor een heeeeerlijk en makkelijk recept.
Tussen alle afstudeer gekte is het fijn om thuis te komen en een snel en toch lekker gerecht op tafel te zetten. Dit is één van mijn favoriete gerechten Tagliatelle a la Sabrina!

Je hebt nodig:
Een pakje honing tagliatelle roomsaus
2 of 3 kleine rode uitjes
1 doosje champignons
1 kipfilet
Tagliatelle
Kruiden: paprikapoeder pikant, knoflookpoeder, vers gemalen peper.

Zo maak je het:
1. Zet het water op en kook de tagliatelle zoals op de verpakking staat.
2. Snijd de kipfilet in blokjes, kruid ze. (Ik gebruik kruidenmix voor kip van Verstegen)Voeg een scheutje olijfolie in een pan en bak de kip in de pan voor een paar minuten. Snijd de ui in stukjes en voeg toe aan de kip. Maak de champignons schoon, snijd in plakken en voeg toe aan het kip/uien mengsel.
3. Kruid het mengsel met de kruiden. Nu roeren en voor aan paar minuten laten bakken totdat alles gaar is.
4. Voeg 250 ml water en 200 ml melk (max. 250 ml). Voeg het zakje met poedersaus van Honig toe, al roerend aan de kook brengen en saus 2 minuten zachtjes laten door koken.
Tagliatelle afgieten en aan saus toevoegen. Done!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen