4 januari 2013

Easy Omelette

Als ik in het weekend wat tijd heb en zin heb in iets lekkers, maak ik voor mezelf graag een omelet. Eigenlijk gebruik ik allerlei producten die ik nog heb liggen.
Simpel, maar heerlijk!!

Dit heb je nodig:
1 klein uitje
1/2 rode paprika
wat champignons
2 eieren geklutst met een scheut melk
vers gemalen peper en zout

Zo maak je het:
1. Snijd de paprika en uien klein en bak ze in wat olie gaar.
2. Voeg de champignons toe en bak nog even. Mocht je peterselie hebben, dan zeker een beetje erbij doen voor een heerlijke smaak.
3. Kruide de eieren en giet de eieren over het uien mengsel en zet het vuur wat zachter. Een aantal minuten laten bakken en dan op een bord laten glijden en omgooien, bak nu de andere kant.
Heerlijk met (oude) geroosterde boterhammen!!


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen