23 juni 2013

New York pics & tips [3]

Ok, nu echt de laatste foto's en dan stop ik met jullie te overspoelen met mijn pics :D
Om er een beetje afwisseling in te brengen meteen een aantal tips..

Met stip op nummer één zorg dat je comfortabele en goede schoenen hebt waar je flinke afstanden mee kunt afleggen want zonder dat je het door hebt (op die pijn in je voeten na) merk je niet dat je flink wat km's aflegt. Maak je geen zorgen dat je er niet fashionable uitziet want de New Yorkers lopen zelf ook strak in pak, maar met een paar sneakers er onder naar hun werk (nette schoenen in de tas).

Download de Stay app en NYC way. In de Stay app kun je alle plekken zetten die je wil bezoeken en ook de plekken die andere bezoeken/aanraden inzien. Het handige is dat dit alles op een plattegrond wordt weergegeven, die je offline kan gebruiken. Je kan vervolgens de kaart van jou en je reispartner samenvoegen, hoe handig?! Nog beter is dat je deze app voor steden over heel de wereld kan gebruiken!
Voor de NYC way app heb je internet nodig. Wij hebben deze app vooral gebruikt om snel op te zoeken waar het dichtstbijzijnde metro station was.

In sommige hotels zijn er niet genoeg stopcontacten om al onze elektronica op te laden. Daarom neem ik altijd een stekkerdoos mee waar drie stekkers in kunnen, wel even thuis testen van te voren of het allemaal werkt.

Mocht je een liefhebber zijn van lichte thee, vraag dan de bediening om het zakje thee apart van het hete water te serveren. New Yorkers houden van zeer donkere thee en laten de thee lang trekken.
En dan nu echt de laatste foto's :)..Geen opmerkingen:

Een reactie posten