Benodigdheden:
1 kipfilet
1 doosje kastanje champignons
2 uien
1 doosje franse champignonsoep van Honig
en rijst voor het aantal personen waarvoor je het gerecht serveert
Kruiden: paprika pikant, knolfookkruiden, chilikruiden, peper
Zo maak je het:
1. Snijd de kipfilet in blokjes en kruid ze een beetje met kipkruiden. Bak de filet gaar in olie.
2. Snijd de uien klein en voeg ze bij de kip zodra deze gaar is.
3. Zet het water voor de rijst op en doe de rijst in het water zodra deze kookt.
4. Snijd alle champignons in schijfjes en voeg toe aan de kip en ui wanneer de ui iets glazig is.
Voeg de kruiden toe. Ik houd van pikant dus gebruik ik pittige kruiden, dit hoeft natuurlijk niet en ook de knoflook kan weg gelaten worden.
Nu goed roeren en nog even op het vuur laten staan. Ondertussen de rijst afgieten en daarna toevoegen aan de saus. Alles even omscheppen zodat het een mooi geheel wordt en opscheppen maar.
Heerlijk! echt waar.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten