8 maart 2013

My favorite things part 2

Vandaag Part 2 of my favorite things.

Wat ik absoluut als eerste met jullie wil delen, of beter gezegd wie  is de Youtube beauty goeroe Nicole Guerriero. Ik ben helemaal obsessed met haar beauty kanaal en heb alle filmpjes gezien en sommige zelfs meerdere keren.
Ze inspireert me heel erg om een beetje te experimenteren met make up en een manier te vinden die bij mijn persoonlijkheid past.
Naast goeroe is ze ook ontzettend funny en zijn haar filpmjes van zeer goede kwaliteit en leuk gemonteerd. Ik kan er nog veel meer over vertellen, maar ik zou zeggen check it out yourself:
http://www.youtube.com/user/nguerriero19

Schwarzkopf BC Sensitive soothe shampoo
De Schwarzkopf shampoo heb ik op aanraden van mijn kapster gekocht omdat ik kampte met het snel vet haar probleem. Ook deze shampoo doet niets voor de glans, ruikt wel lekker en zorgt ook voor stevig, gezond haar en ook niet belangrijk het verzorgt de hoofdhuid. Een nadeel vind ik, is dat hij niet zo lekker schuimt. Nu weet ik dat een goede shampoo dat ook helemaal niet hoeft te doen, maar toch vind ik dat altijd lekker.

Google+
Hoe luier ik kan zijn hoe beter. Het uploaden van foto's en video's vind ik altijd een heel gedoe. Bluetooth of kabels.. het kan makkelijker: google+. Ik hoef helemaal niets te doen, behalve de foto te maken natuurlijk :) daarna krijg ik een melding dat de foto is geupload op google+. Natuurlijk in een prive omgeving waarin ik ze kan bewerken en de keuze heb om ze te delen.

Dryshampoo 
Ik heb altijd mijn haar om de dag gewassen en als het kan nog minder, maar begin winterperiode 2012 kreeg ik last van vet haar. Ik moest opeens mijn haar elke dag wassen. Ik heb de droogshampoo verrassend volume van AndrĂ©lon geprobeerd die voor mij echt niets hielp of het nog vetter maakte en een vieze doffe waas achter liet. De geur is wel lekker, maarja daar kom je niet verder mee. Een dikke Dislike!
Toch lees ik op internet veel positieve reviews. Misschien is de shampoo meer geschikt voor blond haar??
Voor mijn bday kreeg ik de Syoss Anti-grease dryshampoo. Als ik zelf had mogen kiezen had ik voor de volume variant gekozen, maar ik ben zo blij met de anti-grease variant. Deze droogshampoo laat totaal geen "spoor" achter en zorgt er echt voor dat mijn haar eruit ziet alsof het net gewassen is, heerlijk! Hij spuit ontzettend hard, ik schrok er in het begin een beetje van.
Ik spuit het in mijn haar, poets mijn tanden en was mijn gezicht en wrijf daarna met een handdoek de droogshampoo goed erin en borstel mijn haar door en I'm ready to go!
Rond de €5,- Kruitvat heeft vaak goede acties.

1 opmerking:

  1. Zelf gebruik ik nooit droogshampoo, omdat ik erg droog haar heb en krullen. Maar mij lijkt het wel een ideaal product.

    BeantwoordenVerwijderen