6 maart 2013

My favorite things ~Part One~

Tijd voor een aantal favorite things van de afgelopen tijd!

Ik heb de afgelopen tijd nog al wat producten uitgeprobeerd. Een aantal van deze producten bevielen mij totaal niet en andere weer wel. Ik wil in deze post zowel de Likes & Dislikes met jullie delen.

Misschien heb jij heel andere ervaringen met bepaalde producten, dit is natuurlijk ook afhankelijk van van je type huid. Mijn huid is vrij normaal niet echt gevoelig, vochtarm zoals elke huid, neigt over het algemeen iets meer naar een droge huid (gerstekorreltjes).

Shampoo
Het eerste product op de lijst met Favorites is de L'oreal Arginine Resist X3. De shampoo zou bedoeld zijn tegen haaruitval, maar ik gebruik het vooral omdat het mijn haar zoooo lekker zacht maakt na het wassen, maar er toch voor zorgt dat het zijn body behoud dus niet slap wordt.
Ik vind de geur niet geweldig, maar het is okay. Ook vond ik niet dat het mijn haar extra liet glazen, maar daar hebben we andere spulletjes voor :)
L'oreal beloofd na 5 wasbeurten verbetering, maar ik merkte het al na de eerste keer. Geen like maar een love product :)Nivea Repair & Care SOS Handbalsem 
Ik houd van handcrèmes die voedend zijn, lekker ruiken en snel intrekken en de Nivea SOS handcrème doet dit allemaal! Ik kan niet anders zeggen dat dat ik hem iedereen aanraad.
Mijn broertje had last van extreem droge handen waarna er op de bovenkant van zijn hand gewoon barstjes en wondjes ontstonden, door het gebruik van deze crème is dit helemaal hersteld, maar ook als je geen extreem droge huid hebt is dit een heerlijke handcrème. 
(50 ml) €3,99

Kruitvat oogcontourcreme anti-rimpel 
Nadat mijn schoonheidsspecialiste bijna achterover sloeg toen ze hoorde dat ik (met 25 jaar) nog geen oogcrème gebruikte ben ik er toch maar eens naar gaan kijken. Mijn eerste aankoop was de PHILOSOPHY Eye Hope Advanced anti-aging creamIk vond het vrij prijzig voor zo'n kleine hoeveelheid (15ml prijs €36 - 40 afhankelijk van acties). De crème is licht en trekt snel in, maar ik heb totaal niet het gevoel dat het echt iets voor me doet.

Toen kwam ik tijdens het winkelen in de kruitvat de oogcontourcrème anti rimpel van Kruitvat's eigen merk tegen. Ik heb ooit hun dag- en nachtcrème geprobeerd, maar vond dit helemaal niets. Voordeel is dat er voor elk type huid een variant beschikbaar is; voor de zeer gevoelige huid - voor de droge en gevoelige huid -  voor alle huidtypes.
Ik heb de variant voor alle huidtypes genomen. De crème is heerlijk creamy, en geeft een echt gevoed gevoel, blijft niet op de huid liggen, maar trekt lekker in. Doordat de 
crème zo creamy is heb je maar heel weinig nodig en zal dit kleine potje een hele lange tijd mee gaan. De crème is iets wat gelig van kleur en heeft geen sterke geur. 
€1,69!!!! een echte budget tip! en je krijgt ook nog je vitamne E binnen via de crème.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten